Een auto moet het gewoon dóén

Net als computers, behoren auto’s het gewoon te doen als je ze nodig hebt. Een kapotte wasmachine is erg vervelend, maar over het algemeen minder frustrerend dan een auto die niet start of die onderweg danig begint te sputteren. Een kapotte auto stuurt plannen in de war. Wij, van Koot autobedrijf Dronten, hebben hier alle begrip voor en met onze service proberen we dan ook het stukgaan voor te blijven. Maar mocht uw auto toch onverwacht een reparatie nodig hebben – of een onderhoudsbeurt – dan kunt u van onze leenauto gebruikmaken.

Waarvoor kunt u terecht bij Theo Koot, uw autobedrijf in Dronten

Wij verrichten onderhoud en reparaties aan alle merken auto's. Leeftijd type en of hij op diesel, gas of benzine rijdt, speelt daarbij geen enkele rol. De meer dan 25 jaar ervaring – opgebouwd in universele garagebedrijven, bij dealers en in ons eigen bedrijf – staat garant voor vakmanschap. Wij verzorgen uw Apk-keuring, grote en kleine beurt, airco-vulling, het uitlijnen en balanceren van uw auto, wij sporen met professionele apparatuur de oorzaak van storingen op en voeren natuurlijk alle mogelijke reparaties uit. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de reiniging van automaatbakken met het powerflush systeem van Kroonoil en voor het wisselen van uw zomer- en winterbanden. Ook zorgen wij voor de opslag van banden.

Waarom Koot autobedrijf Dronten

  1. Eerlijk en persoonlijk advies;
  2. Eigen keuringsstation;
  3. Transparante en faire prijzen;
  4. Betrouwbaar en kundig;
  5. Voor alle automerken;
  6. Samenwerkingspartner van Flevo Mobiel;
  7. Goede naam in brede klantenkring.

Op zoek naar een andere auto?

Ook dat kan via ons autobedrijf in Dronten. Wij werken samen met de regionale specialist voor scherp geprijsde occasions, Flevo Mobiel in Dronten. Wij onderhouden hun wagenpark en kunnen u om die reden goed en eerlijk adviseren. Flevo Mobiel is niet het enige bedrijf waarvoor wij werken, ook andere bedrijven en instellingen mogen wij tot onze vaste klantenkring rekenen. Net als vele particulieren. Deze komen uit de hele regio met plaatsen als Swifterbant, Lelystad, Biddinghuizen, Kampen, Elburg en Harderwijk. De goede naam die we bij onze klanten hebben opgebouwd, is ons heel wat waard en we zullen er dan ook alles aan doen deze te behouden.

Transparante en faire prijzen

Wij zijn graag transparant over onze prijzen en u vindt dan ook een aantal tarieven op onze website. Wilt u meer duidelijkheid, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Mochten wij tijdens een keuring, beurt of reparatie op onverwachte zaken stuiten, dan nemen we daarover altijd eerst contact met u op. U bepaalt daarbij zelf wat er gebeurt en u komt achteraf niet voor onplezierige verrassingen te staan. 

Wilt u weten wat een bepaalde handeling in uw geval gaat kosten bij Theo Koot autobedrijf Dronten, vraagt u dan vrijblijvend een offerte aan.