Op uw auto wilt u kunnen rekenen

Niets zo frustrerend als een auto die u in de steek laat, wat altijd op het meest ongelegen moment schijnt te gebeuren. De diensten van autogarage Dronten Theo Koot zijn er dan ook op gericht om het uitvallen van uw auto te voorkomen, onder andere met goed onderhoud en eerlijk en betrouwbaar advies. Mochten er toch reparaties nodig zijn, dan wilt u natuurlijk dat uw auto in bekwame handen is. Een goede garage is als een goede huisarts die uw persoonlijke (medische) geschiedenis kent en in wie u vertrouwen heeft. Wij als klein en betrokken team van autobedrijf Koot vervullen graag die rol voor u en uw auto.

Wat kan garagebedrijf Theo Koot voor u betekenen

Wij zijn een universele autogarage in Dronten. Dit betekent dat wij onderhoud en reparaties verrichten aan alle automerken. Het maakt daarbij niet uit hoe oud de auto is en op welke brandstof hij rijdt. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring opgebouwd bij andere universele garagebedrijven en dealers en natuurlijk in ons eigen bedrijf. Die ervaring en de liefde voor het vak staan garant voor gedegen vakmanschap. U kunt bij ons terecht voor de onderhoudsbeurten en apk – wij hebben een eigen RWD-erkend keuringstation – voor het reinigen van automaatbakken en het verwisselen van zomer- en winterbanden en de opslag van deze banden. Met onze professionele apparatuur sporen wij (elektronische) storingen op en voeren alle mogelijke reparaties uit.

Waarom Koot autogarage Dronten

  1. Persoonlijk en betrouwbaar advies;
  2. RDW-erkend keuringsstation;
  3. Transparante en eerlijke prijzen;
  4. Uitstekende service;
  5. Voor alle merken auto’s;
  6. Samenwerkingspartner van occasionhandelaar Flevo Mobiel;
  7. Goede naam in uitgebreide klantenkring.

Ook voor betrouwbare occasions

Wij hebben een samenwerkingsverband met de specialist voor scherp geprijsde occasions in de regio, Flevo Mobiel in Dronten. Wij als autogarage Dronten verzorgen het onderhoud van het wagenpark. Wij zijn daarom goed bekend met de beschikbare auto’s en kunnen u eerlijk adviseren. Ook andere instellingen en bedrijven én particulieren uit de hele regio mogen wij inmiddels tot onze klantenkring rekenen. Wij hebben een goede naam opgebouwd bij onze klanten in Swifterbant, Biddinghuizen, Kampen, Lelystad, Elburg, Harderwijk en natuurlijk in onze vestigingsplaats Dronten.

Eerlijke tarieven

Wij zijn graag open over onze prijzen en op onze website vindt u dan ook een aantal vaste en vanaf-tarieven. Omdat de klussen per automerk anders geprijsd kunnen zijn, kunnen we niet overal een prijs voor noemen, maar u kunt natuurlijk altijd – geheel vrijblijvend – een offerte aanvragen. Zo weet u snel waar u aan toe bent. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u niet achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan en we zullen dan ook altijd contact met u opnemen als wij tijdens een beurt, keuring of reparatie op onvoorziene zaken stuiten. U bepaalt vervolgens zelf wat er gebeurt, waarbij u natuurlijk kunt rekenen op ons eerlijke en betrouwbare advies. U kunt ook altijd bij onze autogarage in Dronten langskomen en direct een oordeel van ons vragen.