Bandenopslag Dronten

Als u in de zomer en winter op speciale banden rijdt, moeten de banden die u niet gebruikt, natuurlijk worden opgeslagen. U kunt ze misschien thuis opslaan, maar ze liggen daar wellicht al snel in de weg of juist op een plaats waar u moeilijk bij komt op het moment dat u ze nodig hebt. Autobedrijf Theo Koot heeft een speciale opslagruimte voor zomer- en winterbanden. Hier liggen uw banden droog en veilig. Ze zijn verzekerd tegen brand en diefstal en als u ze nodig hebt, liggen ze voor u klaar. Kiest u voor bandenopslag Dronten voor autobedrijf Koot, dan laat u bij ons natuurlijk ook uw banden of wielen wisselen.

Banden wisselen bij autobedrijf Koot

Als u voor bandenopslag in Dronten voor ons autobedrijf kiest, zijn er twee mogelijkheden om de banden op te slaan: met of zonder velgen. Voor de aanschaf van de complete wielen betaalt u wel meer, maar omdat het verwisselen van complete wielen sneller gaat dan alleen het verwisselen van de banden, kunt u na enkele wisselingen die extra kosten er al uit hebben. Het verwisselen van alleen banden is arbeidsintensiever omdat de auto vervolgens ook nog gebalanceerd moet worden. Dit is nodig voor een betere wegligging. Bij het wisselen van de banden of wielen controleren wij ook de ventielen en brengen de banden natuurlijk op de juiste spanning. Ook als u niet in Dronten woont, kunt u natuurlijk bij ons terecht. Wij hebben klanten uit de hele regio, inclusief plaatsen als Biddinghuizen, Elburg, Harderwijk, Swifterband, Kampen en Lelystad.

Waarom bandenopslag Dronten bij autobedrijf Koot

  1. Gemakkelijk;
  2. Veilig;
  3. Zeker;
  4. Concurrerende tarieven;
  5. Complete en snelle service.

Waarom banden wisselen

De specialistische zomer- en winterbanden zijn de laatste jaren enorm verbeterd en ze zijn zich in positieve zin steeds meer van universele of all season banden gaan onderscheiden.

Vooral als u de auto onder alle weersomstandigheden gebruikt, zijn de zomerbanden en winterbanden de beste keuze voor uw comfort en veiligheid. Deze banden presteren optimaal onder winterse dan wel zomerse omstandigheden. Zo hebt u ten opzichte van universele banden een kortere remweg en een betere grip op het wegdek. Bovendien gaan specialistische banden – en dan met name de zomerbanden – langer mee dan universele banden. Voor de bandenopslag in Dronten van de banden die u niet gebruikt, kunt u terecht bij autobedrijf Koot.

De kosten van bandenopslag Dronten

De tarieven voor de opslag van uw zomer- en winterbanden worden per seizoen en inclusief het wisselen berekend. De tarieven voor het opslaan van banden plus velgen en het verwisselen ervan, vallen lager uit dan de tarieven voor het opslaan en verwisselen van alleen de banden. Wilt u precies weten wat de bandenopslag in Dronten voor u kost bij autobedrijf Theo Koot, vraagt u dan geheel vrijblijvend een offerte aan, of kom gezellig even langs. De koffie staat klaar!