Een betrouwbare garage is als een goede huisarts

Een auto is voor veel mensen een kostbaar bezit dat de beste zorg en aandacht verdient. Daarnaast is een goed onderhouden auto ook het meest veilig in het verkeer en zal u niet snel in de steek laten. Voor (preventief) onderhoud en reparaties is een vakkundige vakman die de geschiedenis van uw auto kent daarom erg belangrijk. Autobedrijf Koot is een kleinschalig bedrijf met betrokken en vakbekwame mensen. Wij geven u en uw auto graag de aandacht die u verdient. U kunt bij onze garage in Dronten terecht voor alle reparaties, beurten en keuringen. Wij beschikken over een eigen apk keuringsstation dat door de RDW (Dienst Wegverkeer) is erkend.

Onze diensten

Autobedrijf Theo Koot is een universele garage in Dronten. Wij verrichten onderhoud en reparaties aan alle automerken. De leeftijd van de auto en de soort brandstof waarop hij rijdt maken voor ons niet uit. Met de door ons opgebouwde ervaring en passie voor het vak kunnen wij met elke auto overweg. Wij werken met professionele apparatuur en gereedschappen om elektronische storingen op te sporen en allerhande reparaties uit te voeren. Of het nu gaat om het monteren van nieuwe ruitenwisserbladen of het reviseren van de motor, uw auto is bij Theo Koot, garage in Dronten, in goede handen.

Waarom Theo Koot garage Dronten

  1. Klein en betrokken team;
  2. RDW-erkend apk station;
  3. Eerlijke tarieven;
  4. Betrouwbaar advies;
  5. Uitstekende service;
  6. Alle automerken;
  7. Samenwerking met occasionspecialist Flevo Mobiel.

Goede naam in brede klantenkring

Klanten uit de hele regio komen naar onze garage in Dronten. Particulieren en bedrijven uit Elburg, Harderwijk, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Harderwijk en Dronten weten ons te vinden. Wij zijn bovendien samenwerkingspartner van de specialist voor scherp geprijsde occasions in de regio, Flevo Mobiel, ook gevestigd in Dronten. Als garage in Dronten verzorgen wij het onderhoud van hun wagenpark en zijn daarom goed bekend met deze occasions. Mocht u op zoek zijn naar een andere auto, dan kunnen wij u daarover eerlijk adviseren. De goede naam die wij hebben opgebouwd, is ons veel waard en we zullen er dan ook alles aan doen om deze te behouden.

Onze tarieven

Als universele, onafhankelijke garage in Dronten kunnen wij werken met een lager uurtarief dan menige dealer of merkspecialist. Onze prijzen zijn dan ook concurrerend te noemen. Een aantal van onze tarieven vindt u op onze website, maar omdat veel reparaties en onderhoudswerkzaamheden per automerk verschillen, is het niet mogelijk deze hier allemaal weer te geven. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat u niet voor onverwachte, onplezierige verrassingen komt te staan en als wij tijdens onderhoud, apk of reparatie op onvoorziene zaken stuiten, nemen wij altijd direct contact met u op. Als u wilt weten wat een bepaalde klus in uw geval kost, kunt u altijd geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen en natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in onze garage in Dronten.