Als uw auto het niet doet

Niets zo vervelend als uw auto niet wil starten of als u niet verder durft te rijden omdat uw auto zo schokt of een vreemd geluid maakt. Het zijn niet alleen de kosten die zo’n situatie met zich meebrengt, maar het stuurt ook uw plannen of verplichtingen danig in de war. Wij van autobedrijf Koot weten als geen ander hoe belangrijk een betrouwbare auto is en stellen dan ook alles in het werk om problemen te voorkomen. Niet elk probleem leidt ertoe dat uw auto ermee ophoudt, en de apk en de onderhoudsbeurten zijn daarom van groot belang om deze te detecteren en grotere problemen in de toekomst te voorkomen. Wij adviseren u altijd open en eerlijk over de dingen die wij bij een beurt of keuring tegenkomen. Mocht een reparatie aan uw auto in Dronten nodig zijn, dan hebt u aan ons een betrouwbaar adres én u kunt gebruikmaken van onze leenauto.

Reparaties aan alle merken auto’s

Welk merk auto u ook rijdt en op welke brandstof, uw auto is bij ons in goede handen. Meer dan 25 jaar ervaring en de grote liefde voor het vak hebben ertoe geleid dat wij met elke auto overweg kunnen. Wij voeren alle mogelijke reparaties uit, van het vervangen van de bobine of het monteren van een trekhaak tot het geheel reviseren van de motor. Ook storingen in de elektronica van de auto lossen wij graag voor u op. Wij werken daartoe met de juiste middelen en technieken.

Daarom autobedrijf Koot voor reparatie auto Dronten

  1. Persoonlijk en eerlijk advies;
  2. Goede service;
  3. Eigen apk keuringsstation;
  4. Transparante en faire tarieven;
  5. Betrouwbaar vakmanschap;
  6. Ruim 25 jaar ervaring;
  7. Voor alle merken auto’s.

Concurrerende tarieven

Wij geloven dat inzicht in de tarieven van een reparatie aan auto in Dronten de betrouwbaarheid ten goede komt. Bovendien menen wij dat onze tarieven concurrerend zijn met andere autobedrijven. Op onze website zijn dan ook enkele vaste en vanaf-tarieven te vinden. Omdat elke klus bij elke auto anders is, kunnen we niet alle tarieven vermelden. Wel kunnen we u geheel vrijblijvend een offerte bieden, afgestemd op uw auto en de noodzakelijke reparatie. Mochten we tijdens de werkzaamheden op andere dingen stuiten, dan brengen we u daar meteen van op de hoogte. U bepaalt vervolgens zelf wat er gedaan moet worden. Wij kunnen u daarbij natuurlijk open en eerlijk adviseren.

Klantgericht

Wij hebben een brede klantenkring opgebouwd in en rond Dronten. Particulieren en bedrijven uit bijvoorbeeld Harderwijk, Kampen, Swifterband, Lelystad, Biddinghuizen en Elburg weten ons te vinden. De goede naam die wij hebben opgebouwd, willen wij natuurlijk graag behouden. Onze klanten roemen bijvoorbeeld onze klantgerichtheid. Wij nemen dan ook graag de tijd om uw vragen te beantwoorden en tips en adviezen te geven om de levensduur van uw auto te vergroten. Ook u bent bij ons van harte welkom voor onderhoud of een reparatie aan auto in Dronten.